Årets Servitör - tävlingen för matsalseliten

Årets Servitör är tävlingen för Sveriges matsalselit. Alla restauranger behöver matsalsproffs som med kunnande och elegans tar hand om gästerna. Med målet att kontinuerligt höja statusen på serveringsyrket arrangeras därför tävlingen Årets Servitör.

Varför ska man tävla i Årets Servitör?

Årets Servitör är möjligheternas tävling. Man får utmana sig själv, prova sina kunskaper och knyta nya gemenskaper i branschen. Jag rekommenderar varmt alla att anmäla sig till tävlingen, för att utmana sig själv och samtidigt testa sina gränser. Men viktigast av allt att göra en rolig händelse av det!

Gustav Cansund, Upper House Dining, Göteborg

null

5 juni

Anmälningssidan till tävlingen öppnar.

null

7 augusti

Sista anmälningsdag till tävlingen.

null

15 oktober

Semifinal och final på K-märkt i Stockholm.

null

16 oktober

Restauranggalan, vinnaren i Årets Servitör hyllas på plas.

Tävlingsupplägg för den mer intresserade

Intresseanmälan för att delta i tävlingen är nu öppen. Fyll i dina kontaktuppgifter och du får ett mail i påminnelse några dagar innan anmälningssidan öppnar den 5 juni.

De tävlande anmäler sig och svarar på frågor. Anmälningssidan är öppen från måndagen den 5 juni till söndagen den 7 augusti. Jurygruppen rättar blint och väljer ut sex semifinalister.

Semifinalen och finalen äger rum den 15 oktober på K-märkt, Stockholm. Under dagen går två av de sex semifinalisterna vidare till ”Duellen” och vinnaren koras på plats. Dagen leds av en branschkunnig konferencier.

På Restauranggalan som äger rum dagen efter, den 16 oktober, uppmärksammas tävlingen under prisutdelningen och vinnaren hyllas inför alla gäster. Vinnaren i Årets Servitör 2017 kvalas in per automatik i Nordic Waiter Competition 2018.

Huvudpartner

Partners

Samarbetspartners